Ako Perníkový Ferino orechovo-tomatové špagety ukuchtil

15.11.2013 17:21

Talianska kuchyňa je pre Ferina to pravé orechové. Cestoviny sú síce vďačná rýchlovka, no pohrať sa  fantáziou nezaberie omnoho viac času.  Ferino zahájil výzvu. Zavrhol kečup a syr a pripravil pre svoju polovičku niečo špeciálne.  K tomu fľaša vína a víkendová romantika je zahájená.

Na orechovo-tomatové špagety budeme potrebovať:

200 g špagiet

60 g vlašských orechov

50 g sušených paradajok v oleji

1 PL olív

2 PL olivového oleja

Petržlenová vňať, tymián

Čas prípravy Vám nezaberie viac ako 12 minút!

Cestoviny uvaríme al dente, scedíme a zmiešame s olivovým olejom, nakrájanými paradajkami, orechami a olivami. Pridáme bylinky a je to! 

Nezabudnite na pohár červého, no pozor na správny pomer, Perníkový Ferino to znie vždy dobre odhadne.

Dobrú chuť a krásny víkend!

Váš Perníkový Ferino