Ako Perníkový Ferino orechovo-tomatové špagety ukuchtil
Talianska kuchyňa je pre Ferina to pravé orechové. Cestoviny sú síce vďačná rýchlovka, no pohrať sa fantáziou nezaberie omnoho viac času. Ferino zahájil výzvu. Zavrhol kečup a syr a pripravil pre svoju polovičku niečo špeciálne. K tomu fľaša vína a víkendová romantika je zahájená.
Na orechovo-tomatové špagety budeme potrebovať:
200 g špagiet
60 g vlašských orechov
50 g sušených paradajok v oleji
1 PL olív
2 PL olivového oleja
Petržlenová vňať, tymián
Čas prípravy Vám nezaberie viac ako 12 minút!
Cestoviny uvaríme al dente, scedíme a zmiešame s olivovým olejom, nakrájanými paradajkami, orechami a olivami. Pridáme bylinky a je to!
Nezabudnite na pohár červého, no pozor na správny pomer, Perníkový Ferino to znie vždy dobre odhadne.
Dobrú chuť a krásny víkend!
Váš Perníkový Ferino